péntek, szeptember 18, 2009

Pillanatnyi időzavar...

Sziasztok!
Van egy rosszhírem, és egy jó.
Kezdeném a rosszal. A helyzet az, hogy a suli erőteljesen elkezdődött, így csak hétvégén van időm, vagy van, hogy még akkor sincs, a tárgyakat készíteni. 9.es nyelvi előkészítős vagyok ,ami azt jeéenti, hogy heti 14 németem van, 3 év anyagát fogjuk besűríteni ebbe az egybe, hát igen.... nem keveset tanulok :SSS
Szóval, ez nem azt jelenti, hogy abbahagytam, csak azt, hogy jóval lelassul a folyamat :/ Aki így is szeretne rendelni, annak köszönöm a türelmét és megértését :)
A másik dolog, pedig, hogy a drága táska gyártók nem hozzák meg a táska alapokat. Már több, mint egy hónappal késnek, elé tudjátok képzelni mennyire örülök neki:@@@ szóval aki rendelt táskát, attól elnézést és türelmet kérek, sajnos nem rajtam múlik, de nincs mire vasalni...
A jó hír pedig, hogy hamarosan bővülni fog a rendelhető tárgyak tára, erről egyenlőre nem mesélek, legyen ez még meglepi :)
Köszönöm, hogy kitartotok, és ígérem, próbálkozok többször lenni, külön köszönöm Daniellának, hogy rengeteget segít, és vár rám, és Klaudiának a végtelen türelmét:)
puszi Nektek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése